Hopp til innholdet

Styrker robotinnovasjon med presisjonsfremstilling og smidige løsninger

Robotics Innovation with Precision Manufacturing

Norck leverer ekspertløsninger for produksjon og forsyningskjeder til robotindustrien. Vi gjør det mulig for robotikkselskaper, forskere og integratorer å realisere banebrytende roboter ved å levere komponenter med høy ytelse, skreddersydde sammenstillinger og strømlinjeformet produksjon som trengs for å realisere neste generasjons automatisering.

Kapasiteter for robotisert produksjon

 • CNC-presisjonsbearbeiding av komplekse komponenter: Produksjon av kompliserte aktuatorer, endeeffektorer, strukturelementer og sensorhus i lett aluminium, spesiallegeringer og høyytelsespolymerer.
 • Ulike teknologier for prototyping: Rask 3D-printing, tradisjonell maskinering og prototyping av metallplater for rask design-iterasjon og funksjonstesting av robotkomponenter.
 • Metallplater til kabinetter og chassis: Forming, skjæring og sveising av kabinetter, kontrollpaneler, monteringsbraketter og strukturelle elementer for roboter og robotsystemer.
 • Montering og kabling av elektronikk: Integrering av kretskort, sensorer, ledningsnett og elektromekaniske komponenter for komplette underenheter til roboter.
 • Forsyningskjede for robotikk: Sourcing av motorer, aktuatorer, styringer, spesialmaskinvare og komponenter for å optimalisere innkjøp og effektivisere robotprosjekter.

Norcks Robotics-fordel: Ytelse, smidighet, tilpasning

 • Presisjon for dynamiske systemer: Stramme toleranser på bevegelige deler sikrer jevne bevegelser, nøyaktig posisjonering og minimerer slitasjen på robotledd og -mekanismer.
 • Materialekspertise for ytelse og vekt: Vi balanserer styrke, vekt og funksjonalitet ved å arbeide med avanserte legeringer, kompositter og konstruert plast.
 • Fokus på rask innovasjon: Smidig produksjon og prototyping for å støtte de raske iterasjonssyklusene som er avgjørende for robotutvikling.
 • Løsninger for ulike bruksområder: Fra industriroboter til samarbeidssystemer og serviceroboter - vi skreddersyr produksjonen til dine spesifikke behov.
 • Skalerbar produksjon for vekst: Sømløs overgang fra prototyper til masseproduksjon av robotkomponenter og -systemer.

VÅRE TJENESTER

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for robotindustrien: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for robotindustrien gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere ideene dine på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for robotindustrien i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for robotikk ender her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester for robotikk av topp kvalitet for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck. Få et tilbud raskt for dine produksjonsbehov i dag!

Hvorfor velge Norck til dine robotikkprosjekter?

 • Presisjon for pålitelig automatisering: Komponenter av høy kvalitet som sikrer konsistent robotytelse, nøyaktighet og langsiktig pålitelighet.
 • Raskere utvikling av roboter: Rask prototyping og fleksibel produksjon for å forkorte utviklingssyklusene og få robotene raskere ut på markedet.
 • Skreddersydd for dine unike design: Vi produserer ikke bare deler; vi samarbeider for å optimalisere produserbarheten og oppfylle dine spesifikke krav.
 • Optimalisering av kostnader og ytelse: Verdidrevne produksjons- og forsyningskjedeløsninger som oppfyller kostnadsmålene dine uten at det går på bekostning av funksjonaliteten.
 • Din partner for robotproduksjon: Vi støtter deg fra den første prototypen til fullskalaproduksjon når du skalerer robotløsningene dine.

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP