Hopp til innholdet

Bli Norck-leverandør

Foruten sin egen produksjonskapasitet, har Norck en lang historie med å utvikle og investere i digitale produksjonsteknologier for å fremme og forbedre forsyningskjedesystemene til sine kunder. Ved å kombinere vår lange historie med teknologiutvikling med våre høye kvalifikasjoner innen produksjon av metall, plast og komposittdeler, har vi tatt sikte på å bli nummer én kilde for presisjonsmetall-, plast- og komposittbehovene til våre kunder.

Fra begynnelsen av 2020 har vår verden opplevd en pandemi i et omfang som ikke har vært sett siden byllepestens dager i middelalderen. Resultatene av pandemien har hatt og vil ha langvarige effekter på forsyningskjedesystemene. De fleste selskaper og til og med land har nå kommet til det faktum at deres avhengighet av visse produsenter i visse land faktisk var for mye avhengighet. Dette har for dem resultert i høyere priser, lang leveringstid, redusert kvalitet i krisetider. På den annen side føler de fleste bedrifter fortsatt smerten påført dem av tidligere valg.

Selv om Norck startet sin reise med digital produksjon lenge før pandemien, følte vi behovet for å omplassere og omstille selskapet vårt mer i tråd med behovene i post-pandemien.

Vårt hovedoppdrag er å sikre forsyningskjeden til våre kunder ved å sørge for at våre kunder har tilgang til produkter og tjenester de trenger hele tiden og hver gang til rimelige priser, uten svingninger i priser og leveringstider, med produkt- og tjenestekvalitet som er over deres forventninger.

For å oppnå dette oppdraget utvikler vi teknologi og jobber utrettelig som et team av mekaniske ingeniører, salgsingeniører, forsyningskjedeingeniører, produktdesignere, programvareingeniører, ingeniører innen kunstig intelligens. Dette krever også forbedring av prosesser for design for produksjonsdyktighet, samarbeid med kun de beste produsentene for å utvide tilgangen vår til høykvalitets produksjonskapasitet, og til slutt, men viktigst av alt, forstå kundenes behov i størst mulig detalj.

Hva gjør Norck?

Vårt digitale produksjonsselskap tar sikte på å minimere risikoen for kundeforsyningskjeden ved å gjøre on-demand-produksjon enkel og rimelig for alle selskaper. For det har vi forvandlet alt til en digital plattform der kunder raskt og enkelt kan få tilbud for sine presisjonsmetall- og plastdeler og få tilgang til våre toppkvalifiserte ingeniører for å utvikle og tilpasse design.

Vi setter pris på å jobbe med kvalitetsleverandører for å oppfylle de økende behovene til våre kunder. Vi ønsker å samarbeide med toppleverandører innen metallplater, CNC-maskinering, 3D-printing, komposittmateriale og plastproduksjon.

Hvilke bransjer betjener Norck?

Norck betjener et bredt spekter av bransjer, inkludert romfart, forsvar, bilindustri, robotikk, industri, forbrukerprodukter, elektronikk, medisinsk, maskinvare, maskineri, energi, utdanning, gravemaskinproduksjon.

Vi er aktivt på utkikk etter toppkvalitets, dyktige produsenter som betjener disse bransjene. Vi er svært selektive i våre evalueringer og krever visse sertifiseringer for hver bransje.

Hva skiller Norck?

Presisjon, utmerket kvalitet, rask levering og å være skalerbar er de fire pilarene til Norck.

Vår automatiserte og brukervennlige plattform vil gi deg tilgang, som leverandør, til et stort nettverk av kunder som venter på å realisere sine prosjekter.

Norck vil håndtere bryet med å finne kunder, definere behov, tekniske krav og forhandlinger, så du vil fokusere på å produsere kun med én enkelt kunde: Norck. Dette vil hjelpe deg med å utvikle virksomheten din og utvide distribusjonsnettverket og salgskanalene i USA, Europa og utover.

Norck har utmerkede betalingsbetingelser for sine leverandører, fra forhåndsbetaling til netto 30.

Hvilke muligheter bør din bedrift ha?

Hvis din bedrift har en dokumentert arbeidsrekord, referanser fra dine kunder i Europa og USA, gode produksjonsevner innen presisjonsmetall, plast og komposittmaterialer, og enda viktigere av alle utmerkede menneskelige ressurser, leter vi aktivt etter toppkvalitet plateprodusenter, CNC-maskinbedrifter som kan produsere spesialtilpassede metalldeler og metallkomponenter fra et bredt spekter av materialer, 3D-utskriftsfirmaer og plastkomponentprodusenter.

Er du interessert i å bli leverandør for Norck?

Hvis du er interessert, vurderer vi gjerne bedriftens kvalifikasjoner for å se om de oppfyller kravene våre.

Bare fyll ut kontaktskjemaet nedenfor slik at vi kan sende deg en kopi av vårt kvalitetsvurderingsskjema for leverandøren for å starte kvalifikasjonsvurderingsprosessen.

HVA NORCK GJØR BEST