Hopp til innholdet

Norck: Din partner for maskinvareinnovasjon - fra konsept til lansering

Partner for Hardware Innovation - Norck

Norck leverer ekspertløsninger for produksjon og forsyningskjede til maskinvareindustrien. Vi hjelper oppstartsbedrifter, etablerte varemerker og oppfinnere med å realisere produktene sine med den presisjonen, hastigheten og kvaliteten som kreves for å lykkes i et konkurranseutsatt marked.

Kapasiteter for maskinvareproduksjon

 • CNC-presisjonsbearbeiding av ulike materialer: Produksjon av kompliserte komponenter, funksjonelle prototyper og produksjonsdeler av metaller, plast og kompositter.
 • Produksjon av metallplater til kabinetter og braketter: Forming, skjæring og sveising av en rekke metaller til kabinetter, monteringselementer og strukturelle komponenter.
 • Hurtig prototyping med 3D-utskrift: Raske design-iterasjoner, funksjonstesting og presentasjon av konsepter ved hjelp av en rekke ulike 3D-printteknologier.
 • Montering og integrering: Kombinerer produserte komponenter, elektronikk, hyllevare og emballasje til markedsklare maskinvareprodukter.
 • Etterbehandling og merkevarebygging: Et bredt utvalg av overflatebehandlinger, belegg, merking og tilpasningsalternativer for å forbedre produktets attraktivitet og merkevareidentitet.

Norcks maskinvarefordel: Hastighet, presisjon og markedssuksess

 • Design for produserbarhet og markedstilpasning: Samarbeid for å optimalisere design for produksjon, kostnadseffektivitet og sluttbrukeropplevelse.
 • Raskere tid til markedet: Rask prototyping og smidig produksjon for å utnytte markedstrender og ligge foran konkurrentene.
 • Fokus på estetikk og brukeropplevelse: Presisjonsproduksjon og etterbehandling for å levere produkter som ser bra ut og fungerer feilfritt.
 • Skalerbar produksjon for vekst: Sømløs overgang fra prototyper til masseproduksjon, slik at du kan gå fra Kickstarter til butikkhyllene.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for maskinvareindustrien: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for maskinvareindustrien gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere ideene dine på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for forsvarsmaskinvare i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for maskinvare slutter her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam tilpassede produksjonstjenester for maskinvare av topp kvalitet for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck. et raskt tilbud på dine produksjonsbehov i dag!

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine maskinvareprosjekter?

 • Gi liv til ideene dine: Forvandle maskinvarekonsepter til håndgripelige, markedsklare produkter med eksepsjonell kvalitet.
 • Raske iterasjoner for perfekt design: Rask prototyping gir deg mulighet til å forbedre og optimalisere produktet før storskalaproduksjon.
 • Kontroller kostnadene og oppretthold kvaliteten: Optimaliserte produksjonsprosesser og styring av forsyningskjeden hjelper deg med å nå prismålet uten at det går på bekostning av ytelsen.
 • Beskyttelse av immaterielle rettigheter: Sikre prosesser og garantier i forsyningskjeden for å beskytte dine innovative design.
 • Din ende-til-ende-partner: Vi støtter deg fra den første prototypen til fullskalaproduksjon og løpende leveranser for varig markedssuksess.

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP