Hopp til innholdet

Produksjonsløsninger for bilindustrien

Manufacturing Solutions For Automotive Industry

Presisjonsproduksjon som drivkraft for innovasjon i bilindustrien

Norck leverer spesialiserte produksjonsløsninger som er skreddersydd for bilindustrien. Vi gjør det mulig for bilingeniører, OEM-er og underleverandører å realisere banebrytende design med presisjonskomponenter, prototyper og broproduksjonsløsninger, noe som setter fart på innovasjonen og sikrer kvalitet i alle ledd.

Produksjonskapasitet for bilindustrien

 • CNC-maskinering med høy presisjon: Metaller og plast med høy ytelse til drivlinjekomponenter, chassisdeler, interiørelementer og kompliserte sammenstillinger som krever små toleranser.
 • Produksjon av metallplater: Forming, bøying, skjæring og sveising av en rekke stål- og aluminiumslegeringer til strukturelle komponenter, karosseripaneler, kabinetter og braketter.
 • Hurtig prototyping med 3D-utskrift: Raske designgjentagelser, funksjonelle prototyper med realistiske materialer og konseptvisualisering for interiør, eksteriør og komponenter under panseret.
 • Produksjonsverktøy og jigger: Raske verktøyløsninger for sprøytestøping og tilpassede jigger og fiksturer for å effektivisere monteringen og optimalisere kvalitetskontrollen.
 • Etterbehandling og monteringstjenester: Et bredt utvalg av overflatebehandlinger, belegg og komplette monteringstjenester for monteringsklare bilkomponenter og -systemer.

Norcks Automotive Advantage: Fremtidens akselerasjon

 • Lettvektsløsninger: Ekspertise innen avanserte materialer og additiv produksjon for å redusere kjøretøyets vekt, forbedre drivstoffeffektiviteten og oppfylle bærekraftsmålene.
 • Funksjonelle prototyper for grundig testing: Prototyper som tåler reelle testscenarier for å validere design raskt og sikkert.
 • Rask skalering: Sømløs overgang fra prototyping til broproduksjon og on-demand-produksjon for å støtte svingende etterspørsel i bilmarkedet.
 • Optimalisering av forsyningskjeden: Innkjøp av komponenter, lagerstyring og effektivisering av logistikken for å holde produksjonslinjene i gang.
 • Fokus på kvalitet og pålitelighet: Strenge kvalitetskontroller og prosesser i tråd med bilindustriens standarder for deler som fungerer uten kompromisser.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online Automotive-tjenester for forsvarsindustrien: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for bilindustrien gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere dine ideer på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for bilindustrien i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for bilindustrien ender her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester for bilindustrien av topp kvalitet for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck. et raskt tilbud på dine produksjonsbehov i dag!

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine bilprosjekter?

 • Raskere på markedet: Få fart på utviklingssyklusene med raske prototyper, smidig produksjon og strømlinjeformede forsyningskjeder.
 • Presisjon for krevende bruksområder: Kompromissløs kvalitet for kritiske komponenter der ytelse og sikkerhet henger sammen.
 • Kostnadseffektive løsninger: Optimaliserte produksjonsprosesser og global sourcing for å balansere ytelse, funksjonalitet og kostnadsmål.
 • Samarbeidspartner for innovasjon: Vi samarbeider med deg for å optimalisere design med tanke på produserbarhet, utforske nye teknologier og løse bilindustriens unike utfordringer.

La oss hjelpe deg med dine bilprosjekter - få et tilbud i dag!

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP