Hopp til innholdet

Forsvarsindustriens produksjonstjenester

Defense Industry Manufacturing Services

Presisjonsproduksjon for oppdragskritiske forsvarsapplikasjoner

Norck leverer ekspertløsninger for produksjon og forsyningskjeder til forsvarsindustrien. Vi gjør det mulig for forsvarsleverandører, OEM-er og offentlige etater å produsere komponenter og systemer med høy ytelse som oppfyller de strengeste kravene til pålitelighet, sikkerhet og kvalitet.

Forsvarets produksjonskapasitet

 • CNC-maskinering med høy presisjon: Maskinering med svært nøyaktige toleranser av komplekse komponenter i avanserte legeringer, kompositter og spesialmaterialer for bakkekjøretøyer, fly, sjøsystemer, våpen og andre kritiske forsvarsapplikasjoner.
 • Robust produksjon av metallplater: Forming, skjæring og sveising av panserstål og legeringer til strukturelementer, hus og kjøretøykomponenter.
 • Additiv produksjon (metall og polymer): 3D-printing av prototyper, reservedeler og on-demand-komponenter for rask utplassering og feltreparasjoner.
 • Sikker forsyningskjede og sporbarhet: Innkjøp fra kontrollerte leverandører med ITAR-samsvar og robuste sporbarhetstiltak for å beskytte sensitiv informasjon og sikre komponentintegritet.

Norcks forsvarsfordel: Ytelse, sikkerhet og pålitelighet

 • Sertifisert kvalitet og samsvar: Vi samarbeider med produsenter med AS9100D-, ITAR- og andre relevante sertifiseringer for å oppfylle forsvarsindustriens strenge kvalitets- og sikkerhetsstandarder.
 • Krevende materialkompetanse: Produksjon med høyfaste legeringer, kompositter og materialer utviklet for ekstreme miljøer og oppdragskritiske scenarier.
 • Optimalisert for tøffe forhold: Presisjonsproduksjon og etterbehandlingsprosesser som sikrer at komponentene tåler støt, vibrasjoner, ekstreme temperaturer og korrosive miljøer.
 • Fokus på å lykkes med oppdraget: Kompromissløs kvalitet og levering til avtalt tid, noe som sikrer at forsvarssystemene fungerer som de skal når det gjelder som mest.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for forsvarsindustrien: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for forsvarsindustrien gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere ideene dine på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for forsvarsindustrien i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for forsvarsindustrien ender her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester for forsvarsindustrien av topp kvalitet for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck. et raskt tilbud på dine produksjonsbehov i dag!

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine forsvarsprosjekter?

 • Ytelsesdrevne komponenter: Presisjon og repeterbarhet for komponenter og systemer der feil ikke er et alternativ.
 • Sikker og pålitelig forsyningskjede: Reduserer risikoen i forsyningskjeden, beskytter immaterielle rettigheter og sikrer tilgjengeligheten av kritiske komponenter.
 • Raskere utvikling og distribusjon: Rask prototyping, smidig produksjon og strømlinjeformede innkjøp for å støtte stramme prosjekttidslinjer.
 • ITAR-samsvar og sporbarhet: Samarbeid med produsenter med sertifiseringer, inkludert ITAR, som krever at de strenge sikkerhets- og sporbarhetskravene i forsvarsprosjekter oppfylles.
 • Din pålitelige produksjonspartner: Vi jobber utrettelig for å sikre at forsvarsproduktene dine oppnår sitt fulle potensial og støtter nasjonale sikkerhetsmål.

Er du klar til å diskutere dine behov for forsvarsproduksjon? Få et tilbud i dag!

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP