Hopp til innholdet

Oppnå ytelse og estetikk med Norcks overflatebehandlinger

Achieve Performance & Aesthetics with Norck's Finishes

Norck tilbyr et bredt utvalg av finisher avhengig av fabrikasjon og produksjonsmetode.

Enten du har masseproduksjonsprosjekter med ulike deler satt sammen eller en enkelt enhet som må lages i lave eller store volumer, har vi den rette etterbehandlingsoperasjonen for å styrke, forbedre utseendet og tilpasse delene dine

Hvilke finish gir Norck?

Norck tilbyr et stort utvalg av metall- og plastfinish:

Bli ferdig

Metallplater

CNC fresing

CNC dreiing

Pressestøping

Metallekstrudering

3D-utskrift

Sprøytestøping

Metaller

Overflatefinish

(matt -> glans)

X

X

X

Avgrading

X

X

X

X

X

X

plating

X

X

X

Anodisering

X

X

X

X

Varmebehandling

X

X

X

X

X

X

Pulverlakkering

X

X

X

X

X

X

Maleri

X

X

X

X

X

X

Sveising

X

X

X

X

X

X

Medrivende

X

montering

X

X

X

X

X

X

Testing

X

X

X

X

X

X

Plast

Mugg teksturer

X

Overflatefinish

(matt -> glans)

X

X

X

Sette inn tråder

X

X

X

X

Blokktrykk

X

X

X

X

Lasergravering

X

X

X

X

Sveising

X

X

X

X

Klart belegg

X

X

Plating

X

X

X

X

montering

X

X

X

X

testing

X

X

X

X

Beskrivelse av metallbehandling:

Overflatefinish: Det er et generisk begrep som beskriver flere metoder for å fjerne materiale for å få en matt eller glatt overflate.

Avgrading: Avgrading er en prosess for å fjerne grove kanter eller mindre ufullkommenheter (grader) fra en fabrikkert del.

Plating: Det er en etterbehandlingsprosess der et lag med krom, kobber eller nikkel legges til den fabrikerte delen for å forbedre utseendet eller hindre korrosjon

Anodisering: Det er en overflatebehandling av den fremstilte delen for å beskytte og forbedre utseendet.

Varmebehandling: Det er et sett med metoder som endrer den fremstilte delens fysiske egenskaper, for eksempel elastisitet.

Pulverlakkering: Det er en prosess der elektriske ladninger smelter et tørt pulver til overflaten av den fremstilte delen. Delen går inn i en ovn for å jevne ut belegget. Pulverlakkering er mer stiv enn maling

Maling: Det er en prosess for å legge til maling til den fabrikkerte delen.

Sveising: Det er en prosess som smelter sammen metalldeler ved hjelp av varme, trykk eller elektriske ladninger. Sveisede komponenter skal ha samme materiale og samme tykkelse. Sjekk sveisedesignguiden for mer informasjon. Norck tilbyr flere sveisemetoder, som MIG og TIG.

Nagler: Nagler brukes til å sammenføye to eller flere metalldeler ved bruk av nagler (en feste som en stift, men med en kuppel i den ene enden)

Montering: Produktmontering angir monteringsdeler (fabrikert og/eller kjøpt) for å danne et sluttprodukt eller underenheter. Det kan utføres manuelt ved bruk av konvensjonelle verktøy eller halvautomatisk ved bruk av spesialmaskiner (med aktuatorer og motorer).

Testing: Det er et sett med operasjoner som utføres på et produkt eller en del for å validere dets form, utseende eller funksjonalitet.

Beskrivelse av plastfinish:

Mugg teksturer
Det er en prosess for sprøytestøping der mønstre er gravert på formhulene. Den brukes til å forbedre aspektet eller håndteringen av den støpte delen.

Overflatefinish
Ved sprøytestøping oppnås overflatefinish ved å modifisere finishen på hulroms overflater (ved hjelp av CNC-maskinering ). Ved 3D-utskrift kan det være nødvendig med etterbehandling ved å fjerne materiale.

Sette inn tråder
En gjengeinnsats er en metallfeste som fungerer som en bolt fordi plastmaterialet er mykt, og bruk av vanlige gjenger for skruer vil gjøre at plastgjengen slites veldig raskt.

Blokktrykk
Det er en utskriftsprosess som skriver ut på 3D-overflater. Den er laget ved hjelp av en silikonpute som overfører bildet fra klisjeen til ønsket overflate av den fabrikerte delen.

Lasergravering
Det er en prosess der en laserstråle markerer ønsket overflate. Lasergravering kan etse tekst, tall, logoer eller vektorbilder.

Sveising
Sveising er en teknikk som brukes til å sammenføye to eller flere plastdeler ved å smelte dem sammen eller ved å legge til et tredje materiale. Det inkluderer flere metoder, som ultralyd, varmeplate og lasersveising.

Klart belegg
Det er prosessen med å legge et tynt gjennomsiktig lag til plastdeler. Klart belegg brukes på 3D-printede deler for å jevne ut og forbedre utseendet.

Plating
Plettering på plastdeler ligner på metallpletteringsprosessen, som gjøres ved å legge til et lag med krom, kobber eller nikkel til den fremstilte delen for å forbedre utseendet eller hemme korrosjon.

VÅRE TJENESTER

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP