Hopp til innholdet

Om Norck og ofte stilte spørsmål

Her finner du mer om Norck og spørsmål vi ofte får. Hvis du fortsatt trenger hjelp, vennligst kontakt oss ved å bruke dette skjemaet.

Norck er et Tyskland og USA-basert produksjonsteknologiselskap som spesialiserer seg på bestilling av metallplater, presisjons CNC-maskinering og 3D-utskrift ved bruk av avanserte digitale teknologier. I tillegg til våre evner, har vi laget en digital produksjonsplattform for våre kunder som gjennom Norck kan få tilgang til den enorme mengden ferdigheter og kapasiteter til de beste produsentene i Tyskland, Europa og USA.

Vår leverandørbase i verdensklasse inkluderer tyske, europeiske og amerikanske produsenter av metallplater, CNC-maskinering, 3D-utskrift, sprøytestøping og kompositter.

Norcks primære oppdrag er å sikre forsyningskjeden til våre kunder ved å sørge for at våre kunder har tilgang til produkter og tjenester de trenger hele tiden og hver gang til rimelige priser, uten svingninger i priser og leveringstider, med produkt- og tjenestekvaliteten som er utover deres forventninger.

For å oppnå dette oppdraget utvikler vi teknologi og jobber utrettelig som et team av mekaniske ingeniører, salgsingeniører, leverandørkjedeingeniører, produktdesignere, programvareingeniører, ingeniører innen kunstig intelligens. Dette krever også forbedring av prosesser for design for produksjonsevne, samarbeid med kun de beste produsentene for å utvide tilgangen vår til høykvalitets produksjonskapasitet, og til slutt, men viktigst av alt, forstå kundenes behov i størst mulig detalj.

Norck, et ledende produksjonsselskap drevet av teknologi, høykvalitetsdata og kunstig intelligens, fokuserer på å produsere utmerket kvalitet på metallplater, spesialtilpassede deler og komponenter, et bredt spekter av 3D-trykte deler og lister. Det er en enkelt kilde for et bredt spekter av selskaper over hele verden for deres behov for metallplater, CNC-maskinering, 3D-utskrift og støping.

Foruten sin egen produksjonskapasitet, gjør Norcks tilgang til en enorm mengde produksjonskapasitet hos sine toppkvalitetspartnere over hele Europa og USA det mulig å gi sine kunder lav- og høyvolumsproduksjon, rask prototyping og et bredt spekter av produksjonstjenester fra ark. metallproduksjon til 3D-utskrift.

Norck er et tysk selskap med hovedkontor i Mannheim, Tyskland, med globale kontorer i California, USA og London, Storbritannia.

Digital produksjon er et konsept og ny forretningsmodell der et teknologisk avansert selskap som er ekstremt kvalifisert innen produksjon påtar seg følgende oppgaver for sine kunder:

1- utvikler digitale verktøy og plattformer for å forbedre produksjons- og anskaffelsesprosessen.

2- tar med sine høyt kvalifiserte ingeniører bryet og vanskeligheten med å administrere produksjonsoutsourcing fra kundene sine.

3- evaluerer leverandørkvalitet og kvalifikasjoner fortløpende for å sikre at det ikke er noen overraskelse.

4- og enda viktigere, sikrer enhetlig forsyningskjede, alltid høy kvalitet og ingen uvanlige prissvingninger.

Design for produksjonsevne, kjent som DFM, sikrer at komponentene du designer kan produseres med den eksisterende teknologien, som er avgjørende for outsourcing.

Norcks toppkvalifiserte ingeniører vil vurdere designet ditt ved hjelp av vår AI-drevne programvare for design for produksjon, og gi tilbakemelding om nødvendig.

Du kan referere til Norcks designguider for CNC-bearbeiding og platefremstilling.

Norck produserer et bredt spekter av produkter for et stort utvalg bransjer. Vårt hovedfokus er på høykvalitets metalldeler fra en rekke stål og andre metaller, presisjonsslitasjebestandige deler for de tøffe jobbene, spesialtilpassede komponenter laget av materialer som karbid og titan, metallplater og -montasjer, plastdeler med 3D-utskrift og sprøytestøping.

Norck betjener et bredt spekter av bransjer, inkludert romfart, forsvar, robotikk, bilindustri, forbrukerprodukter, elektronikk, energi, industri, maskinvare, medisin og utdanning.

Norcks kapasitet er imidlertid ikke begrenset til disse bransjene. Hvis du ikke er i en av disse bransjene og tror at Norcks evner passer for deg, ber vi deg likevel be om et tilbud fra Norck.

Platefremstilling er en prosess som bruker metallplater (aluminium, galvanisert stål, etc.) for å produsere metallkomponenter som brukes som en frittstående del eller som en del i en sammenstilling. Produksjonsprosessen inkluderer vanligvis blanking/stansing, skjæring, laser/plasma/vannstråleskjæring, bøying, kantbøying, forming, dyptrekking og klemming.

CNC-bearbeiding (Datamaskin numerisk kontrollert maskinering) betegner en prosess som bruker en datamaskin til å kontrollere banen til maskineringsverktøyet. Den bruker mange maskineringsteknikker, som fresing, boring og skjæring. Selv 3D-printing er en CNC-maskin.

De vanligste CNC-maskinene kan styre bevegelsen til verktøyet i 3 akser, derav navnet 3-akset maskinering. I tillegg til å kontrollere verktøyet, kontrollerer noen CNC-maskiner også arbeidsstykket ved å rotere det rundt aksen (4-akset maskin) eller to akser (5-akset maskin).

3D-utskrift er en additiv produksjonsprosess som bruker flere materialer for å produsere deler og sammenstillinger. Det hjelper til med å gjøre design om til skalerte prototyper så nær den utformede modellen. Den brukes hovedsakelig i de tidligste stadiene av produktutvikling og kan brukes i konseptuelle modeller, funksjonelle prototyper, verktøy, elektronikk, smykker og medisinsk industri.

3D-utskrift krever 3D CAD-modeller for å skrive ut en del eller sammenstilling. 3D-modellene kan lages ved hjelp av parametrisk CAD-programvare som Solidworks og CATIA V5, eller Subdivision-modelleringsprogramvare som 3DS og Blender.

Sprøytestøping er en plaststøpeprosess der smeltet plast mates inn i et formhulrom under høyt trykk. Formen er laget av herdet stål og inneholder formen på delen som skal støpes. Sprøytestøpeprosessen brukes til produksjon av høyt og middels volum på grunn av de høye kostnadene ved fremstilling av form.

Du kan finne ut mer om Norcks sprøytestøpingsegenskaper her.

Siden Norck tilbyr presisjons CNC-maskinering, metallproduksjon, avansert 3D-utskrift og sprøytestøping, er listen over materialer enorm, og mest sannsynlig en av de største.

Listen inkluderer titan, karbid, ulike verktøystål, rustfritt stål, karbonstål, aluminium, ulike plaster, elastomer og flytende silikon.

For en fullstendig liste, vennligst se vår materialside.

Å få et tilbud fra Norck er ganske enkelt. Bare fyll ut vårt tilbudsskjema og last opp eventuelle tegninger eller dokumenter du vil at vi skal ta en titt for å sitere din(e) del(er).

Du kan få ditt tilbud her.

Vårt teknologiteam hos Norck mener AI kan styrke ingeniører eller automatisere prosessen uten menneskelig innblanding.

Vi mener at umiddelbar prissetting for produksjonsindustrien ennå ikke er moden nok til å bli publisert på digitale plattformer. Maskinlærings-/dyplæringsmodeller som fungerer som slutninger for å gi umiddelbare tilbud, mislykkes fra tid til annen, og produserer en dårlig kundeopplevelse og blir dermed kontraproduktiv.

Å be om prisøkning eller endre leveringstiden etter at prisen og leveringstiden generert av instant quote-systemet er godkjent av kunden, er ikke det Norck er begeistret for. Bransjen vår krever utmerket nøyaktighet fra topp til tå.

Når det er sagt, bruker Norck AI-applikasjoner for å styrke ingeniørene sine med design for produksjonsbarhet og pris. Men systemet øker bare vårt personell og den endelige prisen og leveringstiden beregnes alltid basert på gjeldende parametere og i sanntid av våre ingeniører.

Norck leverer vanligvis ditt tilbud/tilbud i løpet av timer til 24 timer med laserpresisjon og vi synes det er verdt det for Norck og våre kunder.

Hvis du ikke har en tegning av delen du trenger tilbud på, kan vårt designteam lage en 3D/2D-tegning av en enkeltdel eller en hel sammenstilling. Basert på denne informasjonen kan vi gi et faktisk tilbud for produksjon av delen(e).

For å finne ut mer om våre designtjenester, vennligst klikk her.

Et stort flertall av Norcks produksjonskapasitet er primært lokalisert i Tyskland, Europa og USA.

På tidspunktet for en kjøpsordre bestemmer vi hvilken av våre egne anlegg, eller vår partners anlegg som er best egnet for bestillingen basert på tekniske krav, kapasitet, nærhet til forsendelsesdestinasjonen og andre faktorer.

Avgjørelsen er hvor en ordre produseres er utelukkende og nøye tatt av Norck.

Norck legger stor vekt og vekt på valg av sine leverandører.

Vi velger våre leverandører basert på deres ytelse for kvalitet, levering, pris, konsistens, menneskelige ressurser, ettersalgsstøtte og deres plassering.

Det er viktig at våre leverandører er så nær oss som mulig i Tyskland, EU, Storbritannia og USA.

Kan du sende innkjøpsordre og dokumenter på e-post til din salgsingeniør hos Norck.

Norck har et bredt spekter av betalingsbetingelser for sine kunder. Disse vilkårene bestemmes for hver eneste kunde basert på våre kunders troverdighet, årlige kjøpsbeløp, betalingshistorikk og andre faktorer.

Du kan betale med kredittkort og bankoverføring (SEPA, Wire, ACH).

Vi godtar ikke banksjekk og kontantbetalinger.

Ja, faktisk er Norck lisensiert til å produsere Baucor-merkede industriblad, maskinkniver, skjæreverktøy og stanser. Dette er helt spesielle verktøy som krever ekstrem presisjon og sliping.

Du kan finne ut mer om Baucor her, og Norcks slipe- og slipeevne her.

Ja, våre kunder kan legge inn en generell bestilling hos Norck. Faktisk oppfordrer vi våre kunder til å legge inn teppebestillinger hvis de har et estimert årlig behov for deler og sammensetninger.

Ja, systemet vårt har muligheten til å tillate våre kunder å sjekke ut online sikkert og betale for bestillingen med kredittkort.

Din salgsingeniør hos Norck vil sende deg en sikker lenke til e-posten din. Bare følg instruksjonene i den e-posten for sikker utsjekking på nett.

Ja, vi har lagermuligheter for våre kunder som legger inn teppebestillinger for deres årlige behov.

Dette sikrer godt planlagt og utført produksjon fra vår side, og rettferdig levering på kundens side.

For å få inventarprogrammet utformet spesielt for din bedrifts behov, vennligst kontakt oss her.

Ja, Norck gir detaljerte kvalitetskontroll- og inspeksjonsrapporter på alle deler som er laget, eller deler valgt med ulike statistiske prøvetakinger. Hvis du har spesifikke prøvetakingsforespørsler og/eller krav til inspeksjonsrapporter og maler, vennligst gi oss beskjed når du legger inn kjøpsordre hos Norck.

Å jobbe med Norck reduserer effektivt risikoen mot sjokk i forsyningskjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer. I tillegg til sin egen kapasitet har Norck førsteklasses tilgang til hundrevis av metallplater, CNC-maskinering og 3D-utskriftspartnere over hele Europa og USA.

Norck driver et punktbasert leverandørsystem hvor hver av sine hundrevis leverandørers ytelse vurderes basert på leverandørens konsistens for kvalitet, pris, levering og kundeservice.

Vi inspiserer et stort flertall av våre leverandører på stedet og bestemmer deres egnethet til våre behov og krav på fortløpende basis.

Norck gir din bedrift muligheten til å kjøpe ethvert produkt innenfor rekkevidden av våre evner når som helst, hvor som helst og med høyeste kvalitet, og innen raskeste behandlingstid.

Norck gjør bedriftens anskaffelser effektivt mer stabile, pålitelige enkeltkilder, men likevel kamptestet mot forsyningskjederisiko som leveringsproblemer, kvalitetsproblemer og prissvingninger.

Resiliens i forsyningskjeden er bedrifters tilpasningsevne til å dempe og redusere eventuelle negative effekter av uventede hendelser og forstyrrelser i forsyningskjeden gjennom nøye planlegging, forberedelser og ledelse.

Norcks evne til å få tilgang til hundrevis av sertifiserte toppkvalitetsleverandører innen CNC-maskinering, platefremstilling, 3D-utskrift og sprøytestøping gir høy evne til å redusere eller fullstendig redusere de negative effektene av eventuelle forstyrrelser i forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Norck kan bli ryggraden i forsyningskjeden din.

Ja, vi signerer taushetserklæringer med våre kunder hvis det blir bedt om det. Men i henhold til naturen til Norcks forretningsmodell deler vi alle tegninger, tekniske og andre data og dokumenter til våre kunder med våre leverandører. Enhver avtale vi fyller ut og signerer bør ikke begrense Norcks mulighet til å dele slike dokumenter med sine leverandører.

På den annen side signerer vi også taushetserklæringer med alle våre leverandører som standard prosedyre. Våre leverandører samtykker i å oppbevare alle dokumenter, data og tegninger av våre kunder som om de var egne hemmelige dokumenter.