Hopp til innholdet

Løs dine produksjonsutfordringer - ekspertrådgivning og teknisk støtte

Solve Your Manufacturing Challenges

Norck produserer ikke bare deler; vi tilbyr også dyptgående teknisk ekspertise og strategisk rådgivning for å optimalisere prosjektene dine slik at de lykkes i alle faser. Vi samarbeider med bedrifter i ulike bransjer for å løse komplekse produksjonsproblemer, effektivisere prosesser og oppnå overlegne resultater.

Consultation - Norck
Application Engineering

Norck Kompetanseområder

 • Design for produserbarhet (DFM): Tidlig analyse av designene dine for å sikre at de er optimalisert for kostnadseffektiv produksjon, enkel montering og materialvalg, noe som minimerer iterasjoner og kostbare omarbeidinger.
 • Materialvalg og optimalisering: Anbefaler de ideelle materialene for å balansere prosjektets krav til styrke, vekt, holdbarhet, miljøbestandighet, estetikk og kostnader.
 • Ekspertise innen prosess og simulering: Bruk av FEA, formflytanalyse og andre simuleringsverktøy for å forutse potensielle feil, optimalisere produksjonsprosesser og redusere behovet for fysiske prototyper.

Norcks konsulentfordel: Ytelsesdrevne løsninger

 • Dyp erfaring med produksjon: Våre ingeniører jobber ikke bare med CAD-modeller; de forstår produksjonsmetoder, toleranser og potensielle utfordringer i den virkelige verden.
 • Fokus på din suksess: Vi jobber som en forlengelse av teamet ditt og er opptatt av å optimalisere produktdesign, produksjonseffektivitet og til syvende og sist bunnlinjen.
 • Datadrevne anbefalinger: Våre analyser og forslag er basert på simuleringer, materialtesting (der det er aktuelt) og bransjereferanser.
 • Skreddersydd etter dine behov: Vi tilbyr skalerbar støtte, fra målrettede designkonsultasjoner til fullskala revisjoner av produksjonsprosesser.
 • Broen til produksjon: Konsulenttjenestene våre passer sammen med produksjonskapasiteten vår, slik at du får én partner som kan løse problemer og få produktet ditt ut på markedet.

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck for rådgivning og prosjektering?

 • Få fart på prosjektene dine: Optimaliser design på forhånd, og minimer forsinkelser og kostbare endringer i produksjonsfasen.
 • Kostnadseffektive forbedringer: Vår innsikt fører ofte til materialbesparelser, strømlinjeformede prosesser og forbedret avkastning - noe som øker lønnsomheten.
 • Produktforbedringer: Dra nytte av vår ekspertise for å forbedre produktets ytelse, holdbarhet og attraktivitet for kundene.
 • Reduser risiko, øk selvtilliten: Grundige analyser og simuleringer hjelper deg med å lansere produkter med større pålitelighet og reduserer risikoen for tilbakekallinger.
 • Din innovasjonspartner: Enten du tar tak i en spesifikk utfordring eller optimaliserer hele produksjonsoperasjonen, er vi her for å støtte veksten din.

Klar til å optimalisere produksjonen? Kontakt oss for en konsultasjon i dag!

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP