Hopp til innholdet

Norck: Styrker industriell ytelse med løsninger for presisjonsproduksjon og forsyningskjeder

Manufacturing & Supply Chain

Bransjedefinisjon

Industrisektoren består av selskaper som designer, utvikler, produserer, markedsfører og selger maskiner, utstyr, rekvisita eller tjenester til produksjons- og entreprenørselskaper.

Med oppdagelsen av dampkraft brukte fabrikasjonsmaskiner damp som energikilde, og industriell fabrikasjon ble født. Det blir ofte referert til som Industry 1.0.

Rundt 1840 ble nye teknologiske systemer oppfunnet ved å bruke elektrisitet som strømkilde, noe som førte til mer komplekse maskiner kjent som Industry 2.0.

Den tredje industrielle revolusjonen startet med datamaskinens oppfinnelse rundt 1970, noe som førte til automatisering av noen produksjonsprosesser. Industry 3.0 introduserte automatiserte systemer i samlebånd med automatiske og halvautomatiske maskiner som var avhengige av menneskelig input.

Nå for tiden er vi i æraen av Industry 4.0, som bruker intelligente maskiner som kan utløse handling, kontrollere hverandre og utveksle uten menneskelig interaksjon.

Industry 4.0

Kapasiteter innen industriell produksjon

Norck leverer ekspertløsninger for produksjon og forsyningskjeder til industrisektoren, slik at produsenter, OEM-er og tjenesteleverandører kan bygge, vedlikeholde og optimalisere driften. Vi produserer komponenter med høy ytelse, spesialtilpassede sammenstillinger og reservedeler som oppfyller de strenge kravene i industrielle miljøer.

 • CNC-maskinering med høy presisjon: Høyfaste legeringer, slitesterke materialer og komplekse geometrier for kritiske komponenter i maskiner, automatiseringssystemer, prosessutstyr med mer.
 • Produksjon av tunge metallplater: Forming, skjæring, sveising og montering av robuste rammer, kabinetter, hus, støttestrukturer og vern til industrimaskiner.
 • Reservedeler og omvendt konstruksjon: Produksjon av foreldede eller vanskelig tilgjengelige reservedeler ved hjelp av 3D-skanning og andre teknikker for å kopiere eldre komponenter.
 • Montering og integrering: Kombinere produserte komponenter, hyllevare, sensorer og kontroller for å skape komplette industrielle underenheter eller systemer.

Norcks industrielle fortrinn: Bygget for ytelse og pålitelighet

 • Ekspertise i krevende materialer: Vi arbeider med stål, rustfritt stål, spesiallegeringer og kompositter som er utviklet for å tåle tøffe industrielle miljøer.
 • Fokus på holdbarhet og lang levetid: Produksjonsprosesser og materialvalg som tar sikte på å forlenge komponentenes levetid og redusere vedlikeholdskostnadene.
 • Presisjon for pålitelig drift: Stramme toleranser på kritiske deler for å sikre jevn maskinfunksjon, minimere vibrasjoner og forhindre for tidlig slitasje eller feil.
 • Effektivt vedlikehold og reparasjoner: Rask produksjon av reservedeler for å holde produksjonslinjene i gang med maksimal effektivitet.
 • Raskere industriell innovasjon: Vi støtter utviklingen av nye industrimaskiner og prosessforbedringer, fra konsept til fullskalaproduksjon.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for industriprosjekter: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for industriprosjekter gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere ideene dine på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for industrielle prosjekter i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for industrielle prosjekter ender her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester av topp kvalitet for industriprosjekter for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck. et raskt tilbud på dine produksjonsbehov i dag!

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine industriprosjekter?

 • Maksimer maskinens driftstid: Holdbare, presisjonsfremstilte komponenter og rask reservedelproduksjon minimerer driftsstans og kostbare produksjonsforsinkelser.
 • Optimaliser produksjonseffektiviteten: Presisjonskomponenter som forbedrer maskinens nøyaktighet, hastighet og produksjon, noe som bidrar til å øke bunnlinjen.
 • Kostnadseffektive tilpassede løsninger: Produksjon av skreddersydde komponenter og reverse-engineering-løsninger når hyllevare ikke er tilstrekkelig.
 • Skalerbarhet for vekst: Fleksibel produksjonskapasitet støtter din ekspansjon og imøtekommer svingende etterspørsel etter industrimaskiner eller reservedeler.
 • Din produksjonspartner: Vi jobber utrettelig for at industrivirksomheten din skal gå knirkefritt og oppfylle virksomhetens skiftende behov.

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP