Hopp til innholdet

Drivkraft for masseforflytting med presisjonsproduksjon og robuste løsninger

Excavator Manufacturing

Norck leverer ekspertløsninger til gravemaskinindustrien, slik at OEM-er, redskapsprodusenter og tjenesteleverandører kan levere kraftige og pålitelige maskiner. Vi produserer komponenter med høy ytelse, robuste konstruksjonselementer og spesialtilpassede sammenstillinger som er bygget for å tåle de krevende kreftene og tøffe omgivelsene ved gravearbeid.

Produksjonskapasitet for gravemaskinindustrien

 • Kraftig CNC-bearbeiding: Høyfast stål og slitesterke legeringer for kritiske gravemaskinkomponenter som pinner, foringer, tannhjul, hydraulikksylindere og deler til understellet.
 • Produksjon av strukturelle metallplater: Forming, skjæring, sveising og montering av robuste bommer, armer, skuffer, kabinetter og strukturelle elementer til gravemaskinrammer og -chassis.
 • Slitesterke belegg og behandlinger: Hardpåsliping, karburering, nitrering og andre overflatebehandlinger for å maksimere levetiden til slitasjeutsatte komponenter og redskaper.
 • Produksjonskapasitet i stor skala: Tilrettelagt for produksjon av overdimensjonerte konstruksjonselementer og komplette underenheter til gravemaskiner.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck effektiviserer forsyningskjeden din, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for gravemaskinindustrien: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for gravemaskinindustrien gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere dine ideer på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for gravemaskinindustrien i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for gravemaskiner ender her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester for gravemaskiner av topp kvalitet for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck. Få et tilbud raskt for dine produksjonsbehov i dag!

Norcks gravemaskinfordel: Bygget for ytelse og lang levetid

 • Fokus på slitasje- og slitestyrke: Ekspertise innen materialvalg og produksjonsprosesser som er utviklet for å motvirke slitasje i jordflyttingsapplikasjoner.
 • Presisjon for krevende toleranser: Trange toleranser for jevn drift, lekkasjefrie hydraulikksystemer og minimal slitasje i leddforbindelser.
 • Kvalitet for tøffe forhold: Streng kvalitetskontroll, testing og overflatebehandling for å beskytte komponentene mot støt, korrosjon og ekstreme værforhold.
 • Integrering av redskaper: Presisjonsproduksjon for kompatibilitet mellom gravemaskiner og ulike redskaper (skuffer, grabber, hammere osv.).
 • Raskere maskinutvikling: Rask prototyping, smidig produksjon og strømlinjeformet innkjøp for å få nye gravemaskinutforminger og redskaper raskere ut på markedet.

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine gravemaskinprosjekter?

 • Maksimer maskinens driftstid: Slitesterke, presisjonsproduserte komponenter og tilbehør reduserer antall maskinhavarier og forlenger serviceintervallene.
 • Kraftig og pålitelig ytelse: Produksjonsekspertise for deler som er avgjørende for gravemaskinens gravekraft, hydraulikk og maskinstyringssystemer.
 • Optimaliserte redskapsløsninger: Skreddersydd produksjon av spesialiserte redskaper som utvider gravemaskinens kapasitet og allsidighet.
 • Konkurransedyktig i et tøft marked: Optimaliserte produksjonsprosesser og styring av forsyningskjeden hjelper deg med å kontrollere kostnadene uten at det går på bekostning av kvaliteten.
 • Din partner fra begynnelse til slutt: Vi støtter deg fra den første prototypen til fullskalaproduksjon og produksjon av ettermarkedsdeler.

Klar til å takle ditt tøffeste graveprosjekt? Få et tilbud i dag!

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP