Hopp til innholdet

Norck: Presisjonsproduksjon for livsviktige medisinske løsninger

 Medical Manufacturing Capabilities

Norck leverer ekspertløsninger for produksjon og forsyningskjeder til den medisinske industrien. Vi hjelper selskaper innen medisinsk utstyr, helsepersonell og forskere med å innovere og bringe livreddende teknologier ut på markedet, med et urokkelig fokus på kvalitet, pålitelighet og pasientsikkerhet.

Kapasiteter innen medisinsk produksjon

 • CNC-presisjonsbearbeiding av biokompatible materialer: Komplekse kirurgiske instrumenter, implantatkomponenter og elementer til medisinsk utstyr i titan, rustfritt stål, PEEK og andre biokompatible materialer.
 • Mikrobearbeiding for ømfintlige enheter: Produksjon av miniatyrkomponenter med høy presisjon for minimalt invasive enheter, diagnostiske verktøy og kompliserte medisinske instrumenter.
 • Steril- og renromsproduksjon: Montering, pakking og produksjon som oppfyller strenge renhetsstandarder for kirurgisk og implanterbart utstyr.
 • Prototyping og iterasjon: Rask 3D-printing og tradisjonelle metoder for rask designoptimalisering av medisinsk utstyr, testing og støtte til myndighetsinnlevering.
 • Regulatorisk og kvalitetssikring: Samarbeid med partnerprodusenter som har lang erfaring med FDA, ISO 13485 og andre medisinske kvalitetsstandarder, samt sporbarhet og grundig dokumentasjon.

Norcks medisinske fortrinn: Ytelse, presisjon og pasientsikkerhet

 • Sertifiserte kvalitetssystemer: Prosesser og anlegg som er utformet for å oppfylle de krevende kvalitetskravene i medisinsk industri.
 • Ekspertise innen kritiske bruksområder: Produksjon av komponenter og utstyr der ytelse og pålitelighet har en direkte innvirkning på pasientresultatene.
 • Material- og prosessvalidering: Sikrer biokompatibilitet, steriliseringskompatibilitet og langsiktig ytelse for medisinsk utstyr.
 • Fokus på sporbarhet: Robust dokumentasjon og sporing av materialer og prosesser for full åpenhet og samsvar.
 • Raskere medisinsk innovasjon: Rask prototyping, smidig produksjon og strømlinjeformede forsyningskjeder for å få nye behandlinger og nytt utstyr raskere ut til pasientene.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for medisinsk industri: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for medisinsk industri gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere ideene dine på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for medisinsk industri i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for medisinsk industri ender her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester for medisinsk industri av topp kvalitet for å gi liv til dine design.

Opplev forskjellen med Norck.et raskt tilbud på dine produksjonsbehov i dag!

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine medisinske prosjekter?

 • Kompromissløs kvalitet: Presisjonsproduksjon og streng kvalitetskontroll for å sikre at det medisinske utstyret oppfyller de høyeste standarder for sikkerhet og effektivitet.
 • Pålitelig, sporbar produksjon: Prosesser som er utformet for repeterbarhet, samsvar og risikoreduksjon gjennom hele livssyklusen til det medisinske utstyret.
 • Løsninger for komplekse enheter: Ekspertise innen maskinering av kompliserte geometrier, komponenter i mikroskala og arbeid med spesialiserte materialer av medisinsk kvalitet.
 • Beskyttelse av pasientens velvære: Vi forstår hvor viktig medisinsk utstyr er, og prioriterer pasientsikkerhet i alt vi gjør.
 • Din partner i den medisinske utviklingen: Vi samarbeider med deg fra konsept til markedslansering, og hjelper deg med å bringe livsforandrende innovasjoner til helsevesenet.

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP