Hopp til innholdet

Norcks produksjonstjenester for luft- og romfartsindustrien

Norck's Manufacturing Services For Aerospace Industry

Norck: Din partner for presisjonsflyproduksjon

Norck leverer ekspertløsninger til luftfartsindustrien, der ytelse, kvalitet og pålitelighet er avgjørende. Vi hjelper romfartsingeniører, OEM-er og leverandører med å oppfylle bransjens strenge standarder med presisjonsbearbeidede komponenter, fabrikkerte strukturer og spesialtilpassede sammenstillinger.

Produksjonskapasitet innen romfart

 • CNC-bearbeiding av kritiske komponenter: Høytytende legeringer, stramme toleranser og komplekse geometrier for flykritiske deler, motorkomponenter, landingsstellelementer og mer.
 • Produksjon av metallplater til flyskrog og strukturer: Skjæring, bøying, forming og sveising av aluminium, titan og spesiallegeringer for å skape lette, men robuste strukturelementer og kabinetter.
 • Additiv produksjon for optimalisert design: 3D-printing av lette prototyper, topologisk optimaliserte komponenter og fiksturer med intrikate geometrier, raske iterasjoner og reduserte ledetider.
 • Optimalisering av forsyningskjeden: Innkjøp av råmaterialer, maskinvare og spesialkomponenter for å effektivisere romfartsprosjektet og redusere problemer med innkjøp.
 • Komplette sammenstillinger: Integrering av maskinbearbeidede, fabrikkerte, 3D-printede og hyllevarekomponenter for å levere monteringsklare underenheter eller komplette enheter.

Norck's Aerospace Advantage: Ytelse møter presisjon

 • Sertifisert kvalitet: Vi samarbeider med produsenter med AS9100D og andre relevante sertifiseringer for å oppfylle de strenge kvalitetsstyringsstandardene som luftfartsindustrien krever.
 • Ekspertise innen avanserte materialer: Ekspertise innen maskinering, fabrikasjon og additiv produksjon med metaller og kompositter av flykvalitet.
 • Drevet av ingeniørarbeid: Samarbeid med teamet ditt for å optimalisere design (DfM) med tanke på produserbarhet, vektreduksjon, funksjonalitet og kostnadseffektivitet.
 • Krevende bransjeerfaring: Bevist suksess innen romfartsapplikasjoner der feil ikke er et alternativ og komponentens ytelse er oppdragskritisk.

VÅRE TJENESTER

Hvorfor velge Norck til dine luftfartsprosjekter?

 • Raskere utvikling til implementering: Rask prototyping, smidig produksjon og strømlinjeformet sourcing gjør at innovasjoner innen romfart kommer raskere i gang.
 • Presisjon og repeterbarhet: Kompromissløs kvalitet og konsistens for komponenter som må fungere feilfritt i krevende miljøer.
 • Optimalisering av vekt og ytelse: Avanserte produksjonsteknikker for å oppnå lette konstruksjoner, maksimere nyttelastkapasiteten og forbedre drivstoffeffektiviteten.
 • Din pålitelige produksjonspartner: Vi jobber som en forlengelse av teamet ditt og sørger for at romfartsprosjektene dine når sitt fulle potensial, til avtalt tid og innenfor budsjett.

Norck: Din datadrevne partner for fremragende produksjon på bestilling

Norck er en teknologidrevet produksjonsleder som spesialiserer seg på CNC-maskinering, 3D-printing, plateproduksjon og sprøytestøping. Vår intelligente, datadrevne tilnærming sikrer eksepsjonell kvalitet, optimaliserte kostnader og sømløs styring av forsyningskjeden for selskaper over hele verden.

Viktige tjenester:

Hvorfor velge Norck?

 • AI-drevet produksjon: Data og kunstig intelligens optimaliserer prosessene våre for overlegen kvalitet, minimerte kostnader og synlighet i forsyningskjeden
 • Stor produksjonskapasitet: Vårt omfattende partnernettverk i Europa og USA garanterer både lav- og høyvolumproduksjon.
 • Ekspertise fra ende til ende: Vårt team av ingeniører, dataforskere og produktutviklere sørger for design for produksjon og uovertruffen service
 • Løsning fra én kilde: Norck strømlinjeformer forsyningskjeden, reduserer overhead, forbedrer kjøpekraften og leverer just-in-time-resultater.
 • Online produksjonstjenester for fly- og romfart: Norcks nettbaserte produksjonstjenester for fly- og romfartsindustrien gir deg en rask, enkel og pålitelig måte å realisere ideene dine på med skreddersydde deler av høy kvalitet.
 • Produksjonstjenester for romfart i nærheten av deg: Ditt søk etter produksjonstjenester for romfart slutter her. Norck tilbyr skreddersydd ingeniør- og produksjonsstøtte som tar utgangspunkt i dine unike prosjektbehov. Enten du er en lokal bedrift eller søker på nettet, leverer vårt ekspertteam skreddersydde produksjonstjenester for romfart av topp kvalitet for å gi liv til designene dine.

Opplev forskjellen med Norck. et raskt tilbud på dine produksjonsbehov i dag!

HVA NORCK GJØR BEST

UOVERTRUFFEN TEKNISK STØTTE

Ingeniørekspertise, hvert eneste steg på veien

NORCK tilbyr skreddersydde produksjons- og konstruksjonsløsninger tilpasset dine spesifikke behov, på tvers av ulike bransjer.

Optimaliser designet ditt for produksjon

NORCKs ingeniører kan gå gjennom designet ditt og gi tilbakemeldinger for å forbedre produserbarheten, kostnadseffektiviteten og effektiviteten.

Din løsning, din skala

Enten du trenger en enkelt prototype eller fullskalaproduksjon, står NORCKs ingeniører klare til å samarbeide med deg. Kontakt oss for å diskutere hvordan vi kan gi liv til konseptet ditt.

Skreddersydde løsninger for NORCK-kunder

NORCK har spesialisert seg på å tilby unike produksjons- og konstruksjonsløsninger som er utformet for å møte de spesifikke behovene til hver enkelt kunde. Vår ekspertise dekker et bredt spekter av bransjer og bruksområder.

HVORFOR NORCK?

Access to Huge Production Capacity - Norck

Få tilgang til enorm produksjonskapasitet

I tillegg til Norcks egen produksjonskapasitet, har Norck tilgang til hundrevis av toppkvalitetsleverandører av platemetall, CNC-maskinering og 3D-utskrift over hele Europa og USA, noe som gjør den til en av de ledende digitale produsentene i verden.

 Creating Supply Chain

Reduser forsyningskjederisiko

Ved å samarbeide med Norck reduserer du effektivt risikoen for sjokk i leverandørkjeden, uforutsette forsinkelser, prissvingninger og kvalitetsproblemer, og øker dermed bedriftens robusthet når det gjelder outsourcing og leverandørkjeden.

Innovation at Work - Norck

Innovasjon på jobben

I tillegg til å være et kunstig intelligens utvidet digitalt produksjonsselskap, utvikler vi også ekstremt innovative produksjonsverktøy, inventar og selvfølgelig programvareapplikasjoner som RapidCAD, en svært intuitiv og innovativ nettbasert CAD-applikasjon.

Art artificial intelligent system

Kunstig intelligens utvidet

Norck samler og bruker tusenvis av datapunkter for å forsterke ingeniørene sine med et moderne kunstig intelligent system for bedre design og produksjonsmuligheter.

Green Driven - Norck

Grønn drevet

Norck oppfordrer sine partnere til å være karbonnøytrale, og gir karbonnøytrale leverandører prioritet fremfor ikke-konforme.

LÆR MER OM VÅRE MULIGHETER

EUROPAS OG USAS LEDENDE DIGITALE PRODUKSJONSSELSKAP